Debrecen
2022-04-19

Több helyen bombariadó van Debrecenben és országszerte is

A Malomparkot és a Debrecen Plázát, valamint a MÁV Piac utcai területi igazgatóságának épületét is bombariadó miatt kellett elhagyniuk az embereknek.

Hangosbemondóban kérik a vásárlókat, hogy haladéktalanul hagyják el az épületet a budapesti Árkádban és a Corvin Plázában is. Erről érkezett hír a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből, a MOM Parkból és az Allee-ból is. Bombariadó van a Debrecen Plázában, Győrben két plázában, Szegeden és Miskolcon is. A rendőrök az Origónak elmondták, hogy az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, és közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték el a fenyegetést.

Számítások szerint minden bizonnyal több tízezer embernek kellett elhagynia az épületeket - írja az origo.hu.

 

FRISS:

A debreceni vasútállomás épületében a jegypénztár nem közelíthető meg bombariadó miatt elrendelt hatósági vizsgálat következtében, ezért szünetel a jegyváltás - közölte a MÁVINFORM. Az utasok a vonatokon pótdíj nélkül válthatják meg a jegyeiket a vizsgálat végéig. Javasoljuk az online jegyvásárlást az ELVIRA vagy a MÁV mobilalkalmazás segítségével.

A bombariadó a vonatközlekedést nem érinti.

 

 

 

 

Fotó: Czinege Melinda/haon.hu

Elindult a 2022-es szezon a DEAC motorsportcsapatánál

A vele együtt italozó sértettet rabolta ki az ittas biharkeresztesi férfi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek