Debrecen
2022-02-12

Röpködtek a triplák a Campus és a DS dartsmeccsén

A Debreceni Sportélet és a Campus Rádió, a cívisváros két médiumának munkatársai péntek délután a dartstábláknál mérték össze tudásukat. Az összecsapás egyik tétje ugyanis az volt: a vesztes írja a tudósítást! A debsport.com cikkét olvashatják.

Rendhagyó kezdeményezéssel állt elő a Debreceni Sportélet és a Campus Rádió, a cívisváros két médiumának munkatársai ugyanis péntek délután a dartstábláknál mérték össze tudásukat. Kollégáink írni, míg a Campus műsorvezetői beszélni szeretnek a sportról, ezúttal azonban űzni kellett, ami – az igazat megvallva – már nagyobb kihívást jelentett számukra. Azzal bizonyára a házigazda Golden Bulls Darts Club kiválósága, Szilágyi Ádám is tisztában volt, hogy ezúttal csekély esély mutatkozik a kilencnyilasra, ám arra talán ő sem számított, hogy Burai Árpád három dobásból mindössze egyetlen pontot ér el – sokatmondó, hogy a Campus Rádió műsorvezetője így is a döntőig menetelt.

Amikor tucatnyi újságíró egy teremben tartózkodik, ott ritkán honol csend, s ezúttal is a nevetésé és a sztorizgatásé volt a főszerep, miközben a táblánál állók ádáz csatákat vívtak egymással. Kés- helyett nyílhegyre ment a küzdelem, az egyéni mérkőzések eredményei ugyanis a csapatversenybe is beleszámítottak, márpedig mindkét szerkesztőség arra készült, hogy megőrizze veretlenségét (egyik sem játszott még korábban dartsmeccset).

Nem szívesen írjuk le, de Marosi Zoltánt ezen a napon nem lehetett megállítani,

Tempóban és a Heti Sport sztárja triplaáradatot zúdított munkatársainkra, akik tiszteletre méltó módon hagyták magukat, hogy a rádió fenegyereke gyermeki lelkesedéssel ölelhesse magához a győztesnek járó trófeát. Marosi mögött a csoportkörben Korabik-Zubák Tibor végzett másodikként, a Debreceni Sportélet főszerkesztője így bronzéremmel gazdagodott, a dobogó harmadik fokára pedig munkatársával, Patai Gergellyel karöltve állhatott fel. Burai Árpád egyébiránt a csoportküzdelmek zárásaként vereséget szenvedett Pataitól, csakhogy ő korábban gálánsan átengedte a győzelmet a Kispálya műsorvezetőjének, Ó Nagy Ferencnek, így biztosítva azt, hogy a jövőben is meghívást kap Debrecen egyik leghallgatottabb rádiójába. Sokak meglepetésére így az extravagáns frizurájáról könnyen felismerhető

Burai döntőt játszhatott, ahol minden igyekezete ellenére csak megszorongatni tudta Marosi Zoltánt.

A csapatverseny eredményét terjedelmi korlátok miatt nem tudjuk közölni kedves olvasóinkkal, annyi azonban bizonyos, hogy mindenki tudása legjavát nyújtotta, a megfeszített munka mellett ezúttal kikapcsolódásra is jutott idő az újságíró és rádiós kollégáknak, akik a nap végén úgy összegeztek: ez jó mulatság, férfimunka volt!

P.G. debsport.com

Fotó: Csoma Szandra/Campus Rádió

Nyertes diploma a Műszaki Karon

Farsangi forgatag, maskarádé, mangalica fesztivál Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek