Debrecen
2022-01-20

Új klubok az Agórában

Februártól új Agóra klubok indulnak. A foglalkozásokra olyan természettudományok iránt érdeklődő gyerekek jelentkezését várják, akik szívesen elmélyednek egyes tudományterületek rejtelmeiben, illetve részt vennének egy új kijutós játék létrehozásában, esetleg maguk is bemutatnának izgalmas kísérleteket.

Ismeretterjesztő klub

A klubban való részvétellel a gyerekek tagjai lehetnek egy új játékot alkotó csapatnak, és belekóstolhatnak a robotika világába. A klubfoglalkozásokon megépíthetik álmaik városát, megvizsgálhatják hogyan működik egy település, és közben kiderül az is, hogy milyen munkát végeznek a robotok és miért van rájuk szükség. Megtudhatják, hogyan állíthatnak elő tiszta vizet, gondoskodhatnak a lakók egészségéről és megkönnyíthetik az életüket a modern technológia segítségével. A cél pedig:kijutni a városból. A jelentkezést 6 éves kortól 9 éves korig ajánlják.

Kísérletezős klub

Ebben a klubban a résztvevők a látványos kísérletek tudományos hátterével ismerkedhetnek meg, elmerülhetnek az ismeretterjesztés világában, megtervezhetik a saját  bemutatójukat, és maguk is előadóvá válhatnak. A foglalkozáson azt is megtanulhatják, hogyan készítsenek izgalmas és látványos videót a produkcióról. A jelentkezést 10 éves kortól 14 éves korig javasolják. 

További információkat a jelentkezésről itt olvashatnak. 

Peking 2022- Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

Januártól adómentesen biztosítható a kerékpárhasználat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek