Debrecen
2022-01-19

Nagy mennyiségű parfümöt loptak az egyik debreceni áruházból

Több mint 100 ezer forint értékeben lopott parfümöket egy debreceni boltból az a két vádlott, akikkel szemben most vádat emelt az ügyészség.

 A felnőtt és fiatalkorú vádlottak tavaly szeptember 25-én dél körül bementek egy belvárosi bevásárlóközpont illatszerboltjába, ahol 15 darab parfümöt szedtek össze és azt a felnőttkorú vádlottnál lévő bevásárlókosárba tették. Ezután a fiatalkorú vádlott kiment az üzlet elé és amikor úgy tapasztalta, hogy nem látja a vádlott-társát senki, intett neki, hogy jöhet kifelé, azonban őt a biztonsági szolgálat munkatársa feltartóztatta, míg a fiatal elszaladt a helyszínről. A felnőttkorú férfitól a biztonsági szolgálat visszavette az ellopott 15 darab, több mint 120.000 forint értékű parfümöt, ezáltal a sértettnek okozott kár teljes egészében megtérült.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlottak ellen kisebb értékre elkövetett lopás miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon, a vádiratban pedig a különös visszaeső, felnőttkorú vádlott vonatkozásában börtönbüntetés, míg fiatalkorú társával szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

Koronavírus: 479 új eset Hajdú-Bihar megyében

A világ legrégebbi szívószálát találhatták meg a Kaukázusban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek