Debrecen
2021-12-08

A jövő évre készül a Debreceni Állatkert és Vidámpark

Az év vége közeledtével az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja fontos hírekkel szolgál a 2022-ben visszatérő vagy újonnan érkező vendégeik számára.

A növekvő látogatói igényeknek megfelelően és az ésszerű működés jegyében megváltozott a nyitvatartás: mostantól összehangoltan, egységes napi nyitással és zárással üzemel az Állatkert és a Vidámpark, utóbbi ezentúl a tavaszi szünet első napjától október 31-ig várja majd a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat. 

Az intézmény igyekszik évről évre egyre gazdagabb, valóban négy évszakos programkínálattal kedveskedni a nagyközönségnek, és ez jövőre sem lesz másképp: honlapján már megtekinthető a 2022-es év rendezvénynaptára, amelyben hagyománnyá vált programjaik mellett számos újdonság is helyet kapott.

További fajokkal bővül az Állatok akcióban program, a növénykerti gyűjtemény legjavát több kertészeti kiállításon is megcsodálhatjuk majd, a korlátlan nyáresti kalandok szerelmeseit pedig június közepétől augusztus végéig minden hétvégén Karszalagos Est vájra. 

Azoknak akik semmiképp sem szeretnének lemaradni a Park aktualitásairól, és egyúttal jelképesen otthonukba is beengednék az Állatkert laókit, jó hír, hogy december 10-én megjelenik az intézmény első falinaptára, amelyet az állatkert pénztárában lehet megvásárolni. 

Részletes információkat a jövő évi nyitvatartásról és rendezvénykínálatról a Debreceni Állatkert honlapján találnak. 

Objektum

Kijutottak az Európa-bajnokságra a DEAC cheerleaderei

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek