Debrecen
2021-10-03

Csütörtökig lehet szavazni „A mi Civaquánk!” ötletpályázat döntőseire

A Civaqua-program – amellett, hogy eljuttatja a Tisza éltető vizét Debrecenbe –, új kezdetet és új lehetőségeket is teremt. Ezeket az új utakat együtt fedezhetjük fel, amire az első platformot „A mi Civaquánk!” ötletpályázat teremtette meg.

A pályázat során minden Debrecenben élő vagy tanuló fiatal megoszthatta ötleteit arra vonatkozóan, hogy milyen városban élne szívesen.

Olyan ötletekkel lehetett pályázni, amely fajvédelemre, élőhelymegőrzésre, környezetvédelmi fejlesztésre, környezettudatos szemléletmód kialakítására, ökoturizmusra, kikapcsolódást segítő fejlesztésekre, sportolási lehetőséget kínáló zöld fejlesztésekre vagy egészséges életmódot népszerűsítő projektekre irányul és a Civaqua-program által érintett területek egyikén megvalósítható.

Júniusban lezárult az ötletpályázat elődöntője és az induló 70 csapatból a szakmai előzsűri 10 döntőst választott ki, akiknek a bemutatkozó videóit lentebb láthatjátok.

MIÉRT SZAVAZZ?

Az a csapat amelyik a legtöbb szavazatot kapja, megnyeri a közönségdíjat.

A közönségdíjas csapat részt vehet egy fotós túrán az egyik legismertebb és elismertebb természetfotóssal: Máté Bencével továbbá az ötlete megvalósul a Civaqua-program során!

A szavazás menete:

  1. A pályázó csapatok videóinak megtekintését követően,
  2. válaszd ki a számodra legszimpatikusabb ötletet, a csapat neve mellett található ikonra kattintva,
  3. add meg saját e-mail címedet és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót, majd kattints a “Szavazok” gombra,
  4. végül a megadott címre kapott e-mailben tudod megerősíteni a szavazatodat.

Fontos: A szavazás csak online formában történik. Egy fő csak egyszer szavazhat, ebből adódóan egy e-mail címmel csak egy csapatra lehet szavazni.

A szavazás 2021. október 7-éig, déli 12 óráig tart!

Ortutay Dóra

Nem volt hatos

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek