Debrecen
2021-09-23

Ételosztás Debrecenben

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete ismét megtartja szokásos ingyenes ételosztását Debrecenben, a hónap utolsó vasárnapján.

Vendégségbe hívják  a nehéz sorsú felebarátainkat  2021. szeptember 26.-án (vasárnap)  11:00-12:00 óra között Debrecenben, a Petőfi térre. 

Jelezték, hogy összesen 150 fő részére tudnak meleg ételt biztosítani. A menü, a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz, friss kenyérrel. 

Sorszámot osztanak. A járványügyi szabályok alapján, előre kidobozolt ételt biztosítanak.

Indokolt még mindig egymás egészségére vigyázni, ezért kérik mindenkitől,  
a továbbiakban is maszkot, vagy sálat helyezzen az arcára, és tartsa be a 1,5 méter távolságot. 

 

„Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítunk!

Tudjuk,  nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük. Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának, nem szelfit készíteni, hanem kétkezi munkát végezni a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében.

Itt a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni. Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, vagy anyagi támogatással.

Az ételosztásra a szerkesztőség munkatársát tisztelettel meghívjuk. Egyúttal kérjük segítségüket abban, hogy nehéz sorsú embertársainkhoz eljuthasson az információ, hogy  a hónap utolsó vasárnapján ételosztás lesz  Debrecenben. ” – oszotta meg velünk Szabó Zoltánné, az egyesület elnöke. 

Nyolc év börtönre ítélte a bíróság egy debreceni férfit rablásért

Szemelvények a debreceni vívás történetéből – a Békessy Béla Vívó Klub

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek