Debrecen
2021-09-20

Meghirdette októberi műsorait a Csokonai Színház

A hónap első hetében, a MagdaFeszt programjaival párhuzamosan, a Lovardában ismét műsorra tűzték az utóbbi évek egyik legnépszerűbb komédiáját, Szabó Magda klasszikusát, de az operett és musical kedvelőit is várják különböző előadásokkal.

A MagdaFeszt programjaival párhuzamosan október 4-én és 5-én a Lovardában ismét műsorra tűzték az utóbbi évek egyik legnépszerűbb komédiáját, a Tesztoszteront Mucsi Zoltán főszereplésével, valamint újra játsszák Szabó Magda klasszikusát, Az ajtót, az Őszintén szólva komédiát, míg a musical és operett műfajok kedvelőinek a Csárdáskirálynő és a frissen debütált Óz, a csodák csodája előadásokkal igyekeznek a kedvükben járni. 

Bödőcs Tibor bemutatkozó regénye, a Meg se kínáltak hőse (Oszi vagy Oszkár) mesél október 22-én az azonos című kocsmaáriában. A híres komikus regénye óriási közönségsiker lett, majd a 6szín Teátrumban elkészült a színpadi változat is. A siker garantált, hisz adott volt Bödőcs Tibor sírós-nevetős szövegfergetege, Thúróczy Szabolcs Oszi szerepében, és Keresztes Tamás, aki most rendezőként jegyzi a produkciót. A Meg se kínáltak október 22-én 19 órakor kezdődik a Csokonai Irodalmi Labor Pódiumtermében.

Az Orlai Produkció október 29-i vendégelőadásában, a Love Lettersben Hernádi Judit és Gálffi László remekel. Andy tízévesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert. A Love Letterst szintén a Pódiumteremben játsszák október 29-én este fél 8-tól. 

Papp László

Verebélyi Vivi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek