Debrecen
2021-09-17

Nyit a Zamat Fesztivál

Ma nyitja a kapuit a 10. Zamat Fesztivál. A város közkedvelt őszi rendezvénye idén szintet lép és a korábbi helyszínen ugyan, de sokkal nagyobb – a városban eddig soha nem látott- méretű rendezvénysátorral, fedett területen várja a látogatókat. Az esőtől nem kell tartani, hiszen 3000m2-es helyszín ad otthont a programoknak.

A környék legjobb éttermei, megújult kínálat, ingyenes gyerekprogramok és játékok, családi élményliget, a legismertebb gasztroarcok egy hétvégén Debrecenben. 

Hétvégén a rendezvénysátorban kapnak helyet, minden más színpadi program mellett, a Bikini, Rúzsa Magdi, a Honeybeast és a Neoton Familia koncertek.

A rendezvény házigazdája Sass Dani lesz, de találkozhatunk még Bernáth Józsival, Jancsa Janival, Jókuti „Világevő Andrással, Lázár Chef-fel, Mautner Zsófival, Steiner Kristóffal, Szabi a Pékkel és Wolf Andrással is.

A kicsik szórakoztatásáról Tompeti és barátai, az Apacuka zenekar és Rutkai Bori Banda gondoskodnak.

A sátor melletti területen, a bejáratnál ugrálóvárak, óriáscsúszda, euro bungee, rodeobika, mobiljátszóház, 15 m magas mászófal és még számos ingyenes gyerekjáték és program található majd.

Szombaton a pároskolbász lesz a főszerepben, hiszen amatőr csapatok méretik meg magukat az igazi debreceni pároskolbász készítésében.

Vasárnap a a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi hallgatók alkotta 20 különböző nemzetiségű csapat professzionális körülmények között elkészített 60 ételét kóstolhatjuk meg! A kóstolójegyekből befolyt összeget a szervezők jótékony célra ajánlják fel.

A rendezvény pénteken és szombaton fél 6-ig, vasárnap egész nap ingyenes. A gyerekeknek a belépés este is ingyenes 10 éves korig. Az esti programokra pedig a rendezvény honlapján is megvásárolhatják a felnőtt belépőjegyeket. 

További infók a www.zamatfesztival.hu-n és a rendezvény Facebook oldalán.

A reumatológia újdonságai a Debreceni Egyetemen

Kezdődik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beruházása

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek