Debrecen
2021-09-11

Pecakúra

Ismert debreceni énekes, sportoló, zenész és humorista is szerepel a nulla forintból készült debreceni filmben!

Pásztor István egy számára balul sikerült terápiát követően elhatározza, hogy bosszút áll az orvoson aki számára a terápiát javasolta. Meggyőződése, hogy minden sérelméért amit a terápia során elszenvedett Dr. Novák Ernő orvosterapeuta a felelős. Miután gondosan kidolgozta gonosz kis tervét nekivág küldetésének.

Ám a tervébe némi hiba csúszik amikor összetalálkozik egy idegesítően kíváncsi, levakarhatatlan parkolóőrrel Muszáj Lajossal. Mivel sehogy sem tudja lerázni a kíváncsiskodó őrt, enged a nyomásnak és elmeséli ami vele történt. Miután története végéhez ér az őr úgy dönt, hogy segít bosszút állni. Mivel Pásztor terve hemzseg a hibáktól, az őr új tervet javasol. Persze tervezni és végrehajtani az két különböző dolog. Főleg, hogy kiderül nem csak ők akarnak bosszút állni az orvoson. Na és persze ott a biztonsági őr volt sógora is. Valahogy vele is le kell számolniuk.

Főszereplők: Szoboszlai István, Tóth Imre "Bruti"

További szereplők: Tóth János, Bujdosó Zoltán, Szoboszlai Miklós, Gábor Betti, Dombi Tibor, Uray Zsolt, Derzsi "Vezér" Bálint, Fige Sándor

Operatőr: Dusa Tibor

Technikai Asszisztens: Fige Sándor

Írta: Csirmaz Ágnes, Dusa Tibor

Rendezte: Dusa Tibor

Mozibemutató: 2021. október 7.

Magyar vígjáték

Gyártó: Render Media Hungary

PECAKÚRA - OKTÓBER 7-TŐL A MOZIKBAN!

A keleti és nyugati kereszténység egységes tanúságtételére van szükség

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek