Debrecen
2021-08-20

Veretlenül a győzelemért: Szombaton DVSC- ZTE

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a Zalaegerszeget fogadja a Loki.

Három forduló után mindössze három csapat veretlen az OTP Bank Ligában, az egyik éppen a negyedik helyen álló DVSC. Ezt a sorozatot tovább folytatná a Loki, sőt, győzelemre tör szombaton 16 órától a ZTE ellen. A szurkolók részéről érezhető a bizalom, hiszen péntek reggelig 3872 bérlet talált gazdára, emellett pedig 1608 jegy is elkelt a szombati mérkőzésre.

A két csapat közös múltja elég gazdag, emlékezetes például a 2010-es kupadöntő (DVSC-ZTE 3-2), de bajnokikon is sokszor feszültek egymásnak a felek, az eddigi 58 meccsből 31-et nyert a Loki, 12 döntetlen és 15 vereség mellett. A Zalaegerszeg az eddigi három fordulóban csak 1 pontot szerzett, de némileg balszerencsés is volt, legutóbb például a Puskás Akadémia ellen vihar miatt félbeszakadt a mérkőzése, amelynek utolsó 20 percét szerdán pótolták (1-3). Ezzel együtt a vendégek Waltner Róbert edző habitusát ismerve biztosan harcosan lépnek majd pályára a Nagyerdei Stadionban, ahol legutóbb 2020-ban okoztak nagy meglepetést (0-3).

Persze a DVSC harci kedve sem csak pislákol, csapatunk a második legtöbb gólt lőtte a bajnokságban, a Honvédnak négyet (4-1), az Újpestnek kettőt (2-2), a Paksnak pedig hármat (3-3). Ha a ZTE ellen szombaton sikerülne begyűjteni a 3 pontot, a rajtot mindenképpen jónak lehetne minősíteni. A Loki nyilvánvalóan erre törekszik, a védekezés stabilizálása esetén minden bizonnyal nyílik is majd esély a győzelemre.

A találkozót az m4sport+ élőben közvetíti, de érdemes jóval már a meccs előtt, személyesen kilátogatni a Nagyerdőre, hiszen a meccsnapi programok már 14 órától elkezdődnek a stadionban található Red&White Sörözőnél, ahol ismét meglepetés várja a Loki-szurkolókat.

A stadionon kívül az éves bérlettel, vagy a ZTE elleni találkozóra szóló érvényes belépővel rendelkező, 18 éven felüli szurkolóink korlátlan mennyiségben, ingyenesen fogyaszthatnak Csíki Sört! A sörökhöz a DVSC Ajándékbolt melletti átjáróban juthatnak hozzá a drukkerek, emellett street food finomságokban sem lesz hiány.

dvsc.hu

Karambol történt Debrecenben

Az idei első hazai győzelmünk a tét

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek