Debrecen
2021-08-19

Forgalomkorlátozás augusztus 20-án

A Debreceni Virágkarnevál zavartalan lebonyolítása érdekében több útszakaszon is forgalomkorlátozást, illetve megállási és várakozási tilalmat rendelt el a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője.

Az augusztus 20-án megrendezésre kerülő Debreceni Virágkarnevál zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi helyeken lesz útlezárás: 

05:00-24:00 között a Nagyerdei krt. Pallagi út és Ady Endre sgt. közötti szakaszán minden jármű forgalma tilos! A lezárt területen csak a külön engedéllyel rendelkező járművek várakozhatnak, illetve közlekedhetnek. A gyalogos forgalom korlátozására nem kerül sor.

Várakozási és megállási tilalmak lesznek:

augsuztus 18-án 22:00-tól augusztus 20-án 24:00-ig A Nagyerdei krt. Pallagi út és Ady Endre sgt. közötti szakaszán a közúti közlekedés szabályairól szóló rendelet szerint, a megállni tilos és a várakozni tilos közúti jelzőtáblával együttesen kihelyezett járművek elszállítására vonatkozó kiegészítő tábla értelmében megállni és várakozni tilos. Ezen felül az útpadkán megállni és várakozni tilos kiegészítő jelzőtábla értelmében, a kialakított parkolóhelyek ezen időszakban nem parkolóhelyként, hanem útpadkaként funkcionálnak, ezért az érintett szakasz kialakított parkolóhelyein megállni és várakozni tilos. 

A várakozásra kijelölt terület Pallagi úton kialakított parkolók, Nagyerdei krt., Benczúr Gyula utca, Ady Endre sgt., Oláh Gábor utcai parkolók. 

Az első győzelemre hajt a kis Loki

Ligakupával kezd a DEAC kézilabdacsapata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek