Debrecen
2021-07-12

Korlátlan nyáresti élmények a Debreceni Vidámparkban!

Az éjszakába nyúló korlátlan vidámparki kalandok rajongóinak jó hír, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel idén immár másodszor tér vissza a Debreceni Vidámpark tavalyi újdonsága, a Karszalagos Este, amelyre legközelebb július 14-én, 20:30 és 23:30 között kerül sor.

Az akció keretében a karszalagos belépőt váltó vendégek egy teljes estén át korlátlanul használhatják az intézmény valamennyi játékgépét, köztük a jubileumi évben átadott, professzionális fény- és hangtechnikával felszerelt Apollo-X-et. A nyáresti pörgés önfeledtségéről a 23 élményelem mellett a büfé alkalomhoz illő frissítői gondoskodnak majd.

A korlátlan játékgép-használatot biztosító karszalagos belépők tavalyhoz képes változatlan áron, azaz fejenként egységesen 3300 Ft-ért válthatók meg az intézmény pénztárában a rendezvény ideje alatt vagy – kényelmes és gyorsított bejutást biztosítva – online elővételben. Az intézmény továbbá nagy örömmel tájékoztatja az érdeklődőket arról, hogy július 3. óta nem szükséges védettségi igazolvány a látogatásához, így újra korlátozások nélkül várja vendégeit.

A Sporting utánpótlását is megjárt középpályást igazoltunk

Nőtt tavaly a tógazdasági haltermelés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek