Debrecen
2021-07-09

Debreceni parkolóban rongált egy nádudvari férfi

A 42 éves férfi egy debreceni egészségügyi intézmény parkolójában rongált meg két autót és egy robogót. A helyi járőrök a helyszínen elfogták.

A rendőrségre 2021. július 8-án 1 óra körül tett bejelentést egy biztonsági őr arról, hogy az egyik debreceni egészségügyi intézmény parkolójában dühöng és gépkocsikat rongál egy férfi. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták a feltételezett elkövetőt. A 42 éves nádudvari lakos beismerte a járőröknek, hogy valóban ő rongált meg két személyautót és egy robogót. Mint kiderült, letépte az egyik gépkocsi márkajelzését a motorháztetőről, a másiknak pedig betörte az ablakát, majd értékek után kezdett kutatni és egy bőr mappát tulajdonított el, ami az elfogásakor is nála volt. A férfi ezeken túl egy robogót is nemes egyszerűséggel felborított.

Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Rongálás, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

police.hu

Elhunyt Urbán Andrea

Sakkvilágkupa - Rajt hétfőn négy magyarral

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek