Debrecen
2021-06-25

Nyári gyermekfelügyelet és Tudástér tábor Debrecenben

Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye, a Debreceni Karitatív Testület, illetve tagszervezetei közreműködésével Tudástér tábort és nyári gyermekfelügyeletet szervez, a debreceni gyerekek számára.

Számos programokkal és felkészüléssel várják a gyermekeket Debrecenben a nyári gyermekfelügyelet és Tudástér tábor alatt. Nem csak játékokkal kedveskednek nekik, hanem segítséget nyújtanak azok számára is, akik a karantén időszak alatt lemaradtak volna az online tanulásban. Éppen ezért is született meg a Tudástér tábor. Játékosan, mégis aktívan tölthetik el itt a nyarat. 

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületéhez kötődő nagycsaládokból származó gyerekek vehetnek részt, akik úgy gondolták, hogy szeretnék az online oktatás miatt előállt esetleges iskolai elmaradásukat kicsit pótolni. A gyerekeket a Fiatalok Közösségének tagjai, mint a Tanítsunk Magyarországért elnevezésű program mentorai segítik a tábori napok első felében.

Több mint 200 gyerek jelentkezett eddig, de még mindig várják a résztvevőket a június 28-tól augusztus 19-ig tartó időszakra. A jelentkezést a gyermekvédelmi intézmény internetes honlapján várják.

Negyedik helyen zárták a bajnokságot

Szűcs János a DVSC II. vezetőedzője

Szabó Eszter

Szerző
Hasonló cikkek