Debrecen
2021-06-22

Egész éves állati élmények néhány kattintásnyira: elindult a Debreceni Állatkert e-bérletrendszere!

Mint arról korábban hírt adtak, az ország első vidéki állatkertje elkötelezett a környezettudatos és egyben felhasználóbarát újítások mellett, így folyamatosan igyekszik a kor elvárásainak megfelelően bővíteni kényelmi szolgáltatásait.

Miután tavaly bevezették az állatkerti és vidámparki-, valamint rendezvénybelépők kényelmi felár nélküli online megvásárlását lehetővé tévő rendszerüket, ennek továbbfejlesztéseként mától már nemcsak belépőt, hanem éves állatkerti bérletet is válthatunk hozzájuk – a hazai állatkertek közül elsőként – elektronikus úton, mindössze néhány kattintással a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon.

Az online megvásárolt bérletek használatához mindössze mobileszközre és a TicketBase ingyenesen letölthető alkalmazására van szükség, de továbbra is készíttethető kártyaalapú bérlet az intézmény pénztárában.

Az intézmény tavaly júniusban az elsők között csatlakozott a Debrecen városkártya-szolgáltatáshoz, mégpedig kifejezetten a cívis identitástudatot erősíteni hivatott állatkerti bérletkedvezmény biztosításával. A városkártya-tulajdonosok természetesen az új elektronikus rendszer bevezetésével is változatlanul kedvezményes áron vásárolhatnak éves bérletet az intézmény pénztárában.

Hat évtizede nem mért csúcson a brit államadósság-ráta

Novák: idén is lehetne diplomát szerezni nyelvvizsga nélkül

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek