Debrecen
2021-05-26

Kis túlzással a rendőrség udvarára zuhant egy autó Debrecenben

Nem mindennapi eset Debrecenben.

Lezuhant a Vágóhíd utcai felüljáróról és a rendőrség udvarán állt meg egy személyautó Debrecenben kedd este. Az autó az Attila tér irányába közlekedett, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és a szalagkorlátnak csapódva lezuhant a felüljáróról. A gépkocsi többször megpördült a tengelye körül, majd a Debreceni Rendőrkapitányság kerítését áttörve egy fás-bokros részen landolt. A jármű vezetője, valamint az egyik utasa kiszálltak az autóból és futásnak eredtek, hátrahagyva harmadik társukat, aki beszorult a kocsiba.

A rendőrök perceken belül elfogták a két férfit a helyszíntől nem messze. Mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az autót a munkahelyéről hozta el a munkáltatója tudta nélkül. A kocsiba szorult barátjukat a mentőszolgálat munkatársai az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a 22 éves járművezetőt engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, valamint közúti közlekedési baleset gondatlan okozása és jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárást indított ellene. A hatóság a segítség nyújtás elmulasztása miatt is vizsgálatot indított a két férfival szemben.

Fotó: police.hu

Koszorúzások a szőnyegbombázás évfordulóján

Jelentős forgalomkorlátozások Debrecenben a nyugati kiskörút építése miatt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek