Debrecen
2021-05-25

Jelentős kedvezményeket nyújt a városkártya

A Debreceni Városkártyával jelentős kedvezményekkel tudnak részt venni a gyereket a Debreceni Sportcentrum, valamint a MODEM napközis gyermektáboraiban.

A városkártya tavaly májusi bevezetése óta 15 ezren váltották ki a kártyát, melyet elsősorban a strandon érvényes jelentős kedvezmények miatt igényeltek, ám a pandémia lassította a folyamatot. 

Széles Diána alpolgármester úgy véli, hogy lassan kijelenthetjük, hogy legyőztük a járvány harmadik hullámát, így a városkártya ugyanúgy újraindul, mint az élet Magyarországon. A követkeő hetekben pedig számos további helyet terveznek bejelenteni, ahol szintén kedvezményekre jogosít majd fel a kártya megléte. 

Jelenleg a MODEM illetve a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola csatlakoztak a városkátya-tulajdonosok számára kedvezményt nyújtó intézmények listájához. Ezzel pedig a két cég nyári táboraiban jóval olcsóbban vehetnek részt azok a gyerekek, akiknek van saját városkártyájuk. 

Koroknai Edit, a MODEM ügyvezetője elmondta, hogy június végétől augusztus közepéig minden héten tematikus művészeti táborokba várják a  6-14 éves korú gyerekeket, az ötnapos, napközis jellegű foglalkozások önköltségi áron vehetők igénybe. A napi háromszori étkezést is tartalmazó tábor 20 ezer forint helyett fejenként 12 ezer, testvéreknél 17 ezer forint helyett gyermekenként 10 ezer forintba kerül Városkártyával. 

A Debreceni Sportcentrumban pedig háromféle táborra lehet jelentkezni, kézilabda, labdarúgás valamint Kincskereső táborokba, amelyek 35 ezer forint helyett Debrecen városkártyával 30 ezer forintba kerülnek. Becsky András, a Debreceni Sportcentrum ügyvezetője kiemelte, hogy szakképzett edzői felügyelettel és kultúrált körülmények között, sportos programokkal tölthetik a gyermekek az időt táboraikban. 

Kondás Elemér a DVTK új vezetőedzője

Szerdán indul a jegyértékesítés a két felkészülési mérkőzésre

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek