Debrecen
2021-05-25

Gyermeknap a Kultúrparkban

Május utolsó hétvégéjén a gyermekeké lesz a főszerep az ország egyetlen vidámparkjának otthont adó Nagyerdei Kultúrparkban, ahol egyedülállóan izgalmas programokkal és újdonságokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Május 29-én szombaton a zenés-táncos, illetve balettelőadások mellett az Országos Rendőr-főkapitányság jármű- és felszerelés-bemutatóján vehetnek majd részt az érdeklődők, illetve több sportágban is kipróbálhatják magukat a Decathlon pályáin.

Május 30-án vasárnap pedig a Kultúrpark testvérintézményeinek, a Vojtina Bábszínháznak valamint a Kodály Kórusnak és Kodály Filharmóniának az előadásait tekinthetik meg. 

Mindkét napon középkori táborral, hagyományőrző bemutatóval és kézműves foglalkozássa várják a kikapcsolódni vágyó családokat, akik a Vidámpark kulisszái mögé is bepillanthatnak s megtekinthetik a játékgépek látványrestaurációját is. 

A programok mellett az Állatkert tavaszi bébibummjának sztárjai is szerepet kapnak a hétvégén, köztük Manfréd a pingvinovi legfiatalabb lakója, akit elkísérhetünk napi egészségügyi sétájára és Zahara, a lassan egyéves zsiráflány, aki nemrég költözött össze családjával. 

A gyermeknapi mulatság programjain való részvétel belépő birtokában díjmentes, az intézmény pedig ingyenes vidámparki belépővel kedveskedik valamennyi 14 év alatti vendégének. 

Magas lengyel állami kitüntetést kapott Semjén Zsolt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek