Debrecen
2021-05-06

Hétfőn nyithat az Apolló, már az első filmkínálat is megvan

Május 13-tól újra megnyitja kapuit az Apolló mozi, mely a hatályos kormányrendeletnek megfelelve, a nézők egészségének védelmében és a sikeres és tartós újranyitás érdekében módosítja a látogatás feltételeit.

Az alábbiakban módosulnak a látogatás feltételi:

  • A mozi területét és a filmvetítéseket azok a nagykorú nézők látogathatják, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 18 év alattiak akik még nem kaphattak oltást, kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szülői felügyelet mellett mehetnek moziba.
  • Május 13-tól átmenetileg lezárják a Miklós utcai be- és kijáratot, az ajtó kizárólag vészkijáratként üzemel. A mozit a a főbejárat felől  közelíthetik meg. 
  • Az Apolló mozi munkatársai a belépést követően, az ellenőrző ponton minden beérkező vendégtől elkérik  a védettségi igazolványukat és a személyazonosságot igazoló okmányukat. A belépésre jogosultak számára az ellenőrző pont elhagyása után a filmszínházban a maszkviselés nem kötelező, azonban ajánlott! Az ellenőrző pont elhagyása után az igazolványok felmutatására már nem lesz szükség.
  • Az ellenőrző ponton történő áthaladáskor testhőmérséklet mérést is végeznek. A veszélyhelyzet idején már korábban bevezetett intézkedésnek megfelelően, akinek testhőmérséklete meghaladja a 37.5 fokot, az nem léphet be a mozi területére.
  • Az Apolló mozi munkatársai kérik az online jegyvásárlás lehetőségével élő vendégeiket, hogy ha tehetik, ne foglaljanak vagy vásároljanak közvetlenül egy másik, a jegytükörben már foglalt szék (vagy székek) mellé. Ajánlják, hogy a különböző társaságok, családok legalább egy szék távolságot tartsanak egymástól a termekben.
  •  Azon vendégek, akik online váltották meg belépőjegyüket, azonban az épületbe való belépéskor nem tudják felmutatni igazolványaikat, nem vehetnek részt a filmvetítésen, amelyre jegyet váltottak. Minden ilyen esetben visszautalják a belépők árát vendégeknek.

A májusi filmkínálatban helyet kaptak olyan filmek, mint például a Wendy, a Spirál, a Szuperagy! vagy A nomádok földje. A részletes és teljes műsorkínálatot az Apolló mozi weboldalán tekinthetik meg. 

Nyáron is maradnak a korlátozások azoknak, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal

Idén sem rendezik meg a Sziget Fesztivált

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek