Debrecen
2021-04-20

Halálos baleset Újfehértónál

Várhatóan napokig szünetel a vonatközlekedés Debrecen és Nyíregyháza között.

Galéria

Halálos közlekedési baleset történt Újfehértónál kedden délután. Az eddig adatok szerint egy traktor a sínekre hajtott, ahol összeütközött a Debrecen irányából Nyíregyháza felé közlekedő személyszállító vonatszerelvénnyel. Az ütközés következtében a munkagép a párhuzamos sínpárra sodródott, ahol az ellenkező irányba közlekedő, ugyancsak személyszállító szerelvény hajtott bele. A baleset következtében a munkagépet vezető férfi a helyszínen életét vesztette, a vonaton utazók közül többen sérültek.

Közben a MÁV azt közölte, hogy a pályaszakaszon a vasúti közlekedés várhatóan napokig szünetel majd. Debrecen és Nyíregyháza között pótlóbuszok közlekednek, ezért egy-másfél órával hosszabb eljutási időre kell számítani.

A baleset idején a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott. Elsődleges információink szerint a traktor vezetője a helyszínen életét vesztette. A  Debrecenből 15:03-kor Záhonyba indult 6254-es személyvonaton nem sérült meg senki. A Záhonyból 14:03-kor Püspökladányba indult 6203-as személyvonat mozdonya és 4 kocsija kisiklott, a vonaton utazók közül 5 utas és a mozdonyvezető megsérült. - közölte a MÁV.

Fotó: police.hu

Online folytatódik a Szenior Egyetem

MOL Mester-M Díjat kapott megyénkben Ludmány Antalné magánénektanár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek