Debrecen
2021-04-16

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik

Keresik a jármű vezetőjét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/2263/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint ez idáig ismeretlen férfi közlekedett tehergépkocsijával 2020. december 8-án 6 óra körül Debrecenben, a Böszörményi úton. A sofőr, járműjével a József Attila utca felől haladt a Füredi út irányába, amikor a külső forgalmi sávban érintőlegesen nekiütközött egy kerékpárosnak. A biciklis elesett, az ismeretlen járművezető pedig – tekintettel a férfi azon nyilatkozatára, miszerint nem sérült meg – továbbhajtott. A későbbiekben kiderült, hogy a baleset következtében a kerékpáros súlyosan megsérült.

Az eset körülményinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a gépkocsi vezetőjét, illetve azokat, akik látták a balesetet, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

police.hu

Csaló weboldalakra figyelmeztet a GVH

Nemzetközi Úszóliga: bevezetik a draftot

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek