Debrecen
2021-03-15

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Vojtkó Ferenc, a Médiacentrum Debrecen munkatársa

A nemzeti ünnep alkalmából kitüntetettek között van Vojtkó Ferenc, a Médiacentrum Debrecen Kft. rendezője, szerkesztője.

A kitüntetést kiemelkedő ismeretterjesztő- és dokumentumfilm-rendezői, illetve szerkesztő-műsorvezetői pályafutása, valamint önzetlen karitatív tevékenysége elismeréseként kapta.

Vojtkó Ferenc 1998 óta a Debrecen Televízió, majd a cég átalakulása óta a Médiacentrum Debrecen szerkesztő-riportere. A riporteri munka mellett filmet készített a Magyar Honvédség működéséről, az egyházakról, illetve a DTV vallási műsorának, az Erőnk Forrásának szerkesztése és műsorvezetése is a nevéhez fűződik. A felekezetközi vallási műsorát a Debrecen Televízió az országban egyedülálló módon húsz éve sugározza. Vojtkó Ferenc elmúlt két évtizedben több százszor, ha nem több ezerszer volt a Debrecen Televízió közéleti műsorának, az Esti Közelképnek a szerkesztő-műsorvezetője. Az elmúlt években számos, országosan is jegyzett dokumentum- és ismeretterjesztő filmeket készített, melyekkel több díjat is elnyert rangos hazai filmfesztiválokon és a Helyi Televíziók Országos Egyesülete Helyi Érték Díj megmérettetésén. A Médiacentrum Debrecen Kft. rendezője, szerkesztője 2015-ben megkapta Debrecen Város Sajtódíját is. - írja a dehir.hu.

Gratulálunk a díjazottnak!

 

Pachmann Péter saját dallal ünnepli születésnapját

Spanyolország is felfüggeszti az AstraZeneca-vakcina használatát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek