Debrecen
2021-02-01

Már online is beiratkozhatsz a MÉLIUSZba

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár 2021. február 1-jétől lehetővé teszi az online beiratkozást új beiratkozók részére, így segítve az olvasóközönség könyvhöz jutását. A meglévő olvasójegyek érvényességének meghosszabbítására elektronikusan még nincs lehetőség.

A beiratkozáshoz az itt elérhető űrlapot kell kitölteni. A pirossal jelölt mezők kitöltése kötelező, a többi opcionális. Használatban lévő e-mail cím megadása szükséges, mivel a könyvtár munkatársai oda küldenek levelet, amely segítségével 24 órán belül érvényesíteni tudja az olvasó a beiratkozást! Egy e-mail címmel csak egy személy regisztrálhat.

„A fiókkönyvtár kiválasztása” mezőbe azt a könyvtárat kell megjelölni, ahol az olvasójegyét személyesen kívánja átvenni.

A beiratkozás a könyvtár első látogatásakor válik véglegessé, ekkor kapja meg olvasójegyét a beiratkozott. A helyszínen az adategyeztetéshez szükséges a személyi igazolvány, a lakcímkártya, valamint az esetleges kedvezmények igénybevételére jogosító iratok. A beiratkozás díját a könyvtári hálózat nyitását követően kell rendezni.

 

Az olvasójegy átvétele után a Méliusz Könyvtár honlapjáról (www.meliusz.hu) elérhető a saját felület (kis emberalak a jobb felső sarokban), amelybe a beiratkozáskor megadott jelszóval lehet belépni. Itt megtekinthetők a kikölcsönzött dokumentumok és azok adatai, meghosszabbítható a kölcsönzési határidő, és előjegyzésére is van lehetősége.

Tájékoztató új beiratkozók részére: http://www.meliusz.hu/uj-olvasoknak

 

Elérhetőségek:

 

A könyvtárhasználati szabályzatot itt lehet megtekinteni:

http://www.meliusz.hu/documents/10180/4157396/konyvtarhasznlati_szabalyzat_2020.pdf/8bcce6f2-1a3e-4b8b-8a4e-1ea9d4f49073

 

Online beiratkozáshoz kattintson ide:

http://opac3.meliusz.monguz.hu/online-registration/#/?tenant_id=meliusz&lang=hu-HU

 

A gazdaságvédelmi akcióterv segíti a bajba került vállalkozásokat

21 éve történt a tiszai cianidkatasztrófa

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek