Debrecen
2020-12-18

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér is csatlakozott az adománygyűjtő akcióhoz

A járványügyi helyzet okozta nehézségek ellenére a Debreceni Nemzetközi Repülőtér az előző évekhez hasonlóan idén is csatlakozott az adománygyűjtési akcióhoz. A Debreceni Repülőtér és a Pannon Guard Zrt. munkavállalói együttműködve gyűjtötték az adományokat.

A dolgozók elsősorban tartós élelmiszereket (cukor, olaj, konzerv, liszt, tea, édesség, száraz tészta, keksz, mustár) illetve tisztálkodási szereket és játékokat gyűjtöttek.

A felajánlást Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér ügyvezetője, valamint Mórucz László, a Pannon Guard Zrt. vezérigazgatója adták át a Testület elnökének.

Vajda János elmondta: a nehézségekkel teli év ellenére is szerettek volna adományokat gyűjteni, mint ahogy tették az előző években is. A repülőtér munkavállalói az első hívó szóra elkezdték gyűjteni az adományokat és örültek, hogy tudnak csatlakozni valamilyen adománygyűjtéshez ezzel örömet szerezve a rászoruló családoknak.

Két hét alatt közel 30 szeretetdobozt töltöttek meg adományokkal. A Pannon Guard Zrt. elszállította az adományokat a testület raktárába.  

Ötágú körforgalom épült a debreceni Mikepércsi úton

Szeretet fája "kéretlenül" Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek