Debrecen
2020-12-08

Megtekinthető a kéményseprők jövő évi sormunkaterve

Elkészítette és kiadta jövő évi sormunkatervét a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete. A tizenhét megyét átfogó ellátási területen megyei bontásban, településenként látható, hol, melyik hónapban végzik kötelező tűzmegelőző munkájukat a kéményseprők. A pontos időpontról tizenöt nappal a munkát megelőzően minden társasházi lakóközösség külön értesítőt kap.

A katasztrófavédelem hivatalos honlapja mellett hamarosan egyre több önkormányzat honlapján is olvasható az erről szóló tájékoztatás, hiszen a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete december 4-én eljuttatta ezeket a terveket az ellátási területéhez tartozó valamennyi, a sormunkában érintett település polgármesteréhez.

Fontos azonban tudni, hogy a kéményseprők nem érkeznek automatikusan minden házhoz. A családi házas kistelepüléseken és a városi egylakásos ingatlanokban élőket a tulajdonos hívása nyomán keresik fel. Nekik tehát időpontot kell egyeztetniük ahhoz, hogy a törvényben előírt gyakoriság szerint, ingyenesen felülvizsgálják náluk az ingatlan égéstermék-elvezetőit. 

 

Forrás: hajdu.katasztrofavedelem.hu

Fotó: facebook.com/kemenyseprok.hu

Az utastérbe elrejtett dohányt találtak a rendőrök a nyírábrányi határátkelőnél

Korábban kezdődik a Loki-DEAC meccs

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek