Debrecen
2020-12-07

Örülhettek a Mesekert óvodásai

A UniFit Fitness & Gym Center, a Debreceni Karitatív Testület és Szilágyi Edina önkormányzati képviselő csokoládét, édességet és gyümölcsöket adott át a Mesekert Óvoda Jánosi utcai telephelyének óvodásai részére 2020. december 7-én.

Az ajándékot Szilágyi Edina önkormányzati képviselő, Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke, Balogh Tamás, az UniFit Fitness & Gym Center szakmai és operatív igazgatója, valamint Csillik Balázs, az UniFit Fitness & Gym Center marketing- és kommunikációs vezetője adták át.

Szilágyi Edina önkormányzati képviselő szerint az advent az év egyik legszebb időszaka. Nagyon fontos, hogy ilyenkor a legkisebbek is kellőképpen és méltó módon készüljenek a karácsonyra. Örömteli, hogy UniFit Fitness & Gym Center ebben az évben is a Mesekert Óvoda Jánosi utcai telephelye számára hozta el felajánlását. Ezek a gesztusok kicsit deríthetnek a világ jelenlegi komorságán, s több fényt vihetnek a gyerekek életébe is.  

Balogh Tamás elmondta, hogy az édességek gyűjtését létesítményük látogatói körében szervezték. Szerettek volna többet gyűjteni, de mivel a jogszabályok szerint egy ideje zárva kell tartaniuk, a gyűjtés félbeszakadt. Amit azonban hozhattak, azt nagy szeretettel és örömmel hozták.

Fekete Valéria, az óvoda vezetője a gyerekek és az intézmény dolgozói nevében köszönte meg az ajándékokat. Mint elmondta, bár a járvány miatt manapság sok vonatkozásban megváltozott az életünk, az ajándékok láttán a gyerekek csillogó szemében tükröződő öröm, a meghatódottságuk ugyanolyan, mint korábban.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke jelezte, hogy a testület minden felajánlásnak örül annak értékétől és mennyiségétől függetlenül. Öröm, hogy most is vannak adományozók, felajánlók, és sokszor olyanok segítenek másoknak, akik valamilyen okból maguk is segítségre érdemelnek.    

Három család kapott ajándékokat

Egészségügyi képzés a Balásházyban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek