Debrecen
2020-11-07

5. Európai Art Mozi Nap

November 8-án rendezik meg az Európai Art Mozi Napot, amikor a kontinenst több száz művészmozijában egyazon napon mutatnak be filmeket. Az eseményhez Debrecenből az Apolló mozi is csatlakozott.

Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas kezdeményezésére immár ötödik alkalommal megrendezett nemzetközi esemény célja, hogy felhívja a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére és a művészmozi, mint kulturális és közösségi tér fontosságára. Ezen a napon a résztvevő mozik, köztük országszerte a hazai művészmozik is, változatos programokkal, többek között fesztiváldíjas filmkülönlegességek premier előtti vetítésével várják a közönséget – természetesen a jelenlegi helyzethez igazodva fokozott odafigyeléssel az egészségvédelemre.A hazai programsorozat az Art-Mozi Egyesület szervezésében valósul meg.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Az új kormányrendeletre reagálva, valamint a szabályos és a lehető legbiztonságosabb ültetés jegyében teremtérképek megváltoznak. A Kertész Mihály-teremben 31, a Soós Imre-teremben 15, a Deésy Alfréd-teremben pedig 13 ember mozizhat egyszerre, egyidőben maximum! Az ültetési rendben minden második sort üresen hagynak, és az egy sorban ülőknek is 2 szék távolságot kell tartaniuk egymástól. Az ültetési rend betartása alól kivétel nincs, a családtagoknak is külön kell ülniük egymástól, legalább 2 széknyi távolságra.

 

Fontos változások a Debreceni Egyetemen

Művirágok karneválja - Fatal Error interjú

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek