Debrecen
2020-11-04

Programváltozások Debrecenben, online események jönnek

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett programkínálat jelentősen módosult, annak lebonyolítása újabb intézkedésekkel bővült. Mutatjuk a részleteket.

Debrecenben az új járványügyi intézkedések szellemében a Kisfarsangi mulatságok Mihály-naptól Márton-napig című eseménysorozatot záró, november 7-re és november 14-re, a Dósa nádor térre meghirdetett programja elmarad.

A Debreceni Őszi Fesztivál 2020. november 9. és 18. között előzetesen meghirdetett eseményeit (http://debrecenioszifesztival.hu) a hatályos kormányrendeletnek megfelelően kialakított új ültetési rendben megtartjuk, illetve az alábbi belépőjegyes programjainkat élőben közvetítjük a https://online.jegy.hu oldalon. Az online események megtekintéséhez hozzáférés vásárlása szükséges, amelynek díja megegyezik az adott rendezvény kapcsán korábban meghirdetett jegyárral.

Így Berecz András: Félbevágott pipafüst című, november 16-án este 7 órakor kezdődő produkciójára már az összes helyszíni jegy elfogyott, azon személyesen nem lehet részt venni. Ezért azoknak a nézőknek, akik szeretnék az eseményt mégis megtekinteni, online részvételi lehetőséget biztosítunk, amelyet 2500 Ft ellenében tudnak megvásárolni.

Szintén az összes helyszíni jegy elfogyott a november 17-én, 19 órakor kezdődő "Magda, a Szabó - Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos" című színházi előadásra. A Szabó Magda halálának évfordulója alkalmából műsorra kerülő életrajzi játékot ezért online is meg lehet tekinteni, amelyre az egyszeri virtuális jegy ára 2800 Ft.

Továbbra is lehet - korlátozott számban - személyes részvételre lehetőséget, illetve online megtekintést lehetővé tévő hozzáférést vásárolni a november 11-i "Hot Jazz Band 35" című koncertre. A Kossuth-díjas Hot Jazz Band este 7-kor lép fel a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 2900 Ft.

Szintén mindkét platformon várják a jegyvásárlókat a november 14-i Wass Albert – Hercz Vilmos: Tűzliliom című ősbemutatóra is. A misztikus táncjáték 20 órakor kezdődik a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 1800 Ft.

Hasonlóképpen lehet még jegyet vásárolni és személyesen részt venni november 14-én a Bálteremben "Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wagner" című Bősze Ádám előadásra. A belépőjegy ára 2500 Ft.

A Debreceni Őszi Fesztivál ingyenesen programjai, a Kollmann Gábor Quintet november 10-én, 19.30-kor kezdődő koncertje, illetve a Vasárnapi Muzsika keretében november 15-én, 17 órától kezdődő Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium szólistáinak koncertje kizárólag előzetes regisztrációt követően látogathatók!

A regisztrációs karszalagok korlátozott számban a Kölcsey Központ információs pultjában vehetők át, hétköznapokon 8 és 16 óra között. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a hatályos járványügyi intézkedések mellett. 

(További információ: http://kolcseykozpont.hu/tajekoztatas-2/)

Az Apolló moziban is a kormányrendeletnek megfelelően és a lehető legbiztonságosabb ültetés jegyében teremtérképeink megváltoznak. A Kertész Mihály-teremben 31, a Soós Imre-teremben 15, a Deésy Alfréd-teremben pedig 13 ember mozizhat egyszerre, egyidőben maximum! Az ültetési rend betartása alól kivétel nincs, ennek megfelelően a családtagoknak is külön kell ülniük egymástól, legalább 2 széknyi távolságra. 

A már korábban megváltott belépőket (amelyeket még a régi rendszerben vásárolták meg online vagy személyesen) átkonvertáljuk az új ültetési rendbe. Amennyiben ez az új kiosztás nem felel meg a jegyet előzetesen megvásárló személynek, lehetőség van annak visszaváltására. 

Vigyorogva süt a nap, újra győzött a DEAC

Nagy fölénnyel nyert idegenben a Loki

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek