Debrecen
2020-10-29

Változik a forgalmi rend Debrecenben

Október 30-tól november 1-ig ideiglenes korlátozások lépnek életbe.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy október 30-án 8 órától november 1-jén 22 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket. 

Az Ady Endre sugárút - Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasza - a Köztemető II. bejárat irányából egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket. 

A Benczúr Gyula utcát - a Pallagi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig – szintén egyirányúsítják, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, távozni az Ady Endre úton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított buszfordulóban – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – tilos a behajtás.

A rendelkezés a mozgáskorlátozottakra és az őket szállító gépjárművekre is vonatkozik.

 

A vendéglátó és a szórakozóhelyekre is kiterjesztik a maszkviselési kötelezettséget

Megállási és várakozási tilalmak lépnek érvénybe Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek