Debrecen
2020-07-14

Átadták az Agora Irodaház első ütemét, és már folytatódik a második ütem

Átadták az Agora Irodaház első ütemét az 5500 négyzetméteres, „A” kategóriás komplexumot ahol maximális kihasználtság esetén akár 600 fő is dolgozhat. Továbbá letették a második ütem alapkövét. Ezzel a fázissal együtt összesen 11 ezer négyzetméterre bővül majd az irodakomplexum. Az Agora Irodaházban maximális kihasználtság mellett több mint 1000 ember tud majd dolgozni.

2018 tavaszán kezdte el építeni az Agora Irodaházat a debreceni Dryvit Profi Kft. Bana László, a Kft. ügyvezetője a megnyitón elmondta: 10 évvel ezelőtt 8 fővel indultak, ma pedig már 160 munkavállaló dolgozik náluk. Az irodakomplexum pedig jelentős mérföldkő a cég életében, amivel tovább tudják bővíteni a szolgáltatásaikat.

A megnyitón Barcsa Lajos alpolgármester is jelen volt, aki úgy nyilatkozott, hogy a város nemcsak ipari, hanem üzleti szempontból is meghatározó központtá vált a térségben. Magyarországon Debrecen a második legnagyobb szolgáltatóközpont, ez az új irodaház pedig új befektetőknek adhat helyet a jövőben. 

Az első bérlők között érkezett a DVSC Kézilabda Kft. is. A kézilabdacsapat életében most jött el az a pillanat, hogy januártól azzal, hogy akadémiává alakult, egy új lehetőség érkezett ami nagyobb felelősséggel jár. Próbálunk szintet lépni, úgy, ahogy a Dryvit Profi is próbál továbblépni, mi is próbálunk infrastrukturálisan és szervezetileg is megfelelni ezeknek az elvárásoknak  mondta a megnyitón Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője.

Tarka törpemalacok születtek az állatkertben

Coolio a leopárd

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek