Debrecen
2020-07-01

Új vezérigazgató a Debreceni Vízmű Zrt. élén

Új vezérigazgató irányítja a Debreceni Vagyonkezelő Zrt tagvállalatát. 2020. július elsejétől a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatói tisztét Gorján Ferenc tölti be. Az új vezérigazgató korábban a Dunántúli Regionális Vízműveknél dolgozott vezető beosztásban.

Ányos József, a Debreceni Vízmű Zrt. eddigi vezetője nyugdíjba vonult. A korábbi vezető 1972 óta dolgozott vízgazdálkodási területen, 1999 óta vezette a Debreceni Vízmű Zrt-t.  Irányítása alatt a társaság a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. egyik legjelentősebb tagjává vált, bebizonyítva, hogy önkormányzati tulajdonú vállalatot is lehet hatékonyan, a fogyasztók és a tulajdonos megelégedésére vezetni. Ányos József 2019-ben – munkássága elismeréseként – a Magyar Víziközmű Szövetség által alapított Reitter Ferenc életműdíjat vehette át.    

Ányos József 21 éven át tartó elkötelezett és magas szakmai színvonalon végzett munkájáért köszönetet mond a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Kocsik-Marossy Virág, valamint a Vagyonkezelő vezetése és Igazgatósága.

Az önkormányzat átveszi a DVSC-t

Valóra vált álom

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek