Debrecen
2020-06-29

Ismét ételt osztottak a Petőfi téren

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívta a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat.

Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várták minden rászoruló honfitársunkat.

A múlt hónapban zuhogó eső, most tikkasztó forróság  fogadta a meleg ebédre várakozókat. Már egy órával az ételosztás kezdete előtt legalább hatvanan álltak a sorban, köztük nagyon sok kisgyerek. A hőség ellenére folyamatosan érkeztek a vendégek, a 150 adag töltött káposzta gyorsan gazdára talált. Nagyon ügyesen kellett az adagokat porciózni, hogy mindenkinek jusson annyi étel, hogy jóllakjon, de senki sem menjen haza úgy, hogy nem jut neki meleg ebéd.  

Az egyesület a jövőben is, minden hónap utolsó vasárnapján várja mindazokat a felebarátainkat, akik segítségre szorulnak. 

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni az rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: +36-52/476-405. 

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma: Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802

A Debreceni Egyetem a világ legjobbjai között

Rendkívül népszerű a Babaváró

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek