Debrecen
2020-06-22

Éveken át használt hamis parkolókártyát

A Debreceni Járási Ügyészség hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki hamis engedéllyel parkolt Debrecen egy meghatározott területén.

A vádlott férfi még 2017. év végén megszerezett egy ismeretlen személy által, ismeretlen körülmények között készített parkolási engedélyt, amelyet a cége által üzemben tartott, ténylegesen az általa használt gépjárműre állítottak ki.

A férfi 2017 és 2019 augusztusa között rendszeresen parkolt Debrecen belvárosában kizárólag speciális engedéllyel használható parkolóban, úgy, hogy a hamis és valótlan tartalmú parkolóigazolványt használta. 

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban a járási ügyészség arra tett indítványt, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki és a hamis parkolási engedélyt kobozza el. 

 

377 milliárd forintnyi beruházás jön létre

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek