Debrecen
2020-06-11

100.000 maszkot adományozott a Rotary Club Debrecen

A Rotary Club Debrecen 100.000 darab egyszer használatos szájmaszkot adományozott a város önkormányzatának 14,8 millió forint értékben.

A Rotarty Clubok a szakmájukban is elismert segítőkész emberek barátságára alapozva tevékenykednek, szolgálnak másokat. Különös figyelemmel segítik a rászorultakat és hátrányos helyzetűeket. A debreceni klub a külföldi társklubok és a nemzetközi Rotarty-szervezet anyagi támogatását is élvezve a kezdetektől segíti a mozgássérülteket, tehetséges fiatalok foglalkoztatását. 

Ebben a nehéz időszakban is megmutatkozott a Rotary Club Debrecen megmozdulásaiban, hogy a "Szolgálat mindenek felett" jelmondatuk nem csupán egy szlogen, hanem cselekedetek is vannak mögötte. 

Ennek jegyében a debreceni klub az elmúlt hetekben az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának,  majd később a Kenézy-kórház infektológiai osztályának adott át légfertőtlenítéshez használható ózongenerátorokat és jelentős mennyiségű szájmaszkokat. 

Most pedig Debrecen önkormányzatának adományoztak 100.000 darab egyszer használható szájmaszkot, mert ez egy olyan mennyiség, melynek hatékony felhasználásáról a Gondoskodó város gondolat jegyében az önkormányzat tud igazán dönteni- mondta el az átadón Soós Csaba Zoltán, a Rotary Club Debrecen elnöke. 

Strandmaratonnal nyílik az új Aquaticum Debrecen Strand

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek