Debrecen
2020-06-05

Valaki bélyeget, valaki fegyvereket gyűjt - de elfognak a rendőrök

Bilincs, kés, gázspray és három fegyver is volt annál a férfinál, akit az egyenruhások egy debreceni sörözőben fogtak el.

A rendőrségre 2020. június 4-én 16 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi pisztollyal az övében ment be egy debreceni sörözőbe. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és perceken belül elfogták a helyi lakost. A ruházatát átvizsgálták és bilincset, gázsprayt, kést, de még három pisztolyt is találtak nála. A járőrök előállították a 60 éves férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd lefoglalták tőle a két flóbert, valamint egy gáz- és riasztópisztolyt.

 

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi csak saját megnyugtatása céljából hordta ezeket a tárgyakat magánál. Nem merült fel arra vonatkozólag információ, hogy ezekkel bármilyen bűncselekményt követett volna el korábban.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

 

(police) 

Új, ingyenesen elérhető wifi pontok épültek ki Hajdúböszörményben

Kacsát és kukoricát loptak a fiatalok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek