Café
2022-01-03

Újra színpadon a Finálé!

A debreceni közönség január 5-én láthatja ismét a Finálé című darabot.

A történet egy kisfiú tragikus történetét mutatja be, amelyen keresztül rálátást kaphatunk a közösségi média világára. Az új világot manapság az influenszerek uralják, amely a felnőtteket és a gyerekeket is teljesen magába szippant.

Olyan kérdésekre kaphatunk választ a színdarab kapcsán, mint például, hogy milyen áldozatokkal jár a hírnév, meddig folytatható ez az őrület, vagy éppen, hogy mennyire ártatlan szórakozás ennek a párhuzamos valóságnak a megteremtése.

Pass Andrea a darabon keresztül mutatja be, az influenszer-világ pokoli hamisságát, amelynek budapesti bemutatója január 11-én lesz a Jurányi Házban.

Január 6-án pedig egy beszélgetőműsorban látja vendégül Ráckevei Anna, a Kulisszák háziasszonya 18 órától a Finálé valamennyi szereplőjét a Csokonai Irodalmi Labor Szabó Magda Pódiumtermében: Gelányi Imrét, Herczeg Tamást, Mercs Jánost, Réti Adriennt, Tolnai Hellát és Wessely Zsófiát is.

Az érdeklődők a beszélgetés során a darabról hallhatnak, illetve arról, hogyan dolgoztak a színházi szakma jelentős alkotójával, Pass Andrea drámaíróval, rendezővel.

Még egy hétig pályázhatnak digitális oktatási eszközökre és képzésre hátrányos helyzetű települések iskolái

Új buszokkal utazhatunk

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek