Café
2021-12-09

A rocker színész

Talán kevesen tudják, hogy Kárpáti Levente hamarabb volt rockénekes mint színész. A nyolcvanas évek elején a debreceni Pirex és Cirkusz Maximusz zenekarokban játszott.

Kárpáti Levente színészt valószínüleg a legtöbben a Szeress most!  című sorozatban Pintér Ferenc megformálójaként, majd később a Barátok Köztben mint a rosszfiút Holman Valtert ismerhetjük. De játszott a Drága örökösökben a Jóban Rosszban sorozatokban is. Mindezek mellett rendez, forgatókönyveket ír és az egyik legtöbbet foglalkoztatott színkronszínész is. 

Azt azonban már kevesen tudják, hogy Kárpáti Levente hamarabb volt rockénekes mint színész. A debreceni Pirex és Cirkusz Maximusz zenekarokban játszott. A fotón Földes Tamás gitárossal látható. 

 

Jelenleg a Goodbye Forever Group zenekarban énekel és gitározik, ahol a dobos Jagyugy Sándor a Diktátor egykori zenésze.  A csapat a napokban rögzített öt új dalt, melyből kettőt pénteken bemutat az FM 90 Campus rádió.

A Kárpáti Leventével készült interjú pénteken 18.05 órától lesz hallható az FM90 Campus rádióban. https://stream.fm90.hu/fm90.html. 

 

Tarvarjú-tenyészcsapatot állít fel a Debreceni Állatkert!

Tankcsapda

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek