Café
2021-08-17

Megkezdődött a bérletek árusítása a Csokonai Színházban

Az előttünk álló évadra a Csokonai Színház szabadbérletet hirdet meg.

A szabadbérlet két formában érhető el: a 6 előadásos szabadbérlet ára 13 500 Ft, míg a 4 előadásos szabadbérleté 9500 Ft. A szabadbérletek esetében a néző választja ki, mely előadásokat szeretné megnézni, így állíthatja össze a 6, illetve 4 „fogásból” álló éves menüt. Az adott előadás kiválasztása és a személyes, telefonon történő vagy internetes helyfoglalás után a bérlet kategóriájának megfelelő helyre szóló jegyet ad ki a színház. Regisztrálni rögtön az aktuális havi műsor megjelenését követően, legkésőbb az előadás kezdési időpontja előtt egy héttel lehet. Egy előadásra egy bérletet egyszerre legfeljebb két vendég vehet igénybe.

 

A Víg Kamaraszínházban lévő jegypénztár az új évadban is a jól ismert nyitva tartással (hétköznapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között) várja a vendégeket. A jegypénztár telefonszáma: 06-52-455-075. A Jegymester rendszernek köszönhetően egyszerűen és hatékonyan működik az online jegyértékesítés is (www.jegymester.hu). Az e-mailes megkereséseket továbbra is a szervezes@csokonaiszinhaz.hu címre várják a színház munkatársai. A Szervezési Osztály telefonszáma: 06-52-413-565.

 

A Csokonai Irodalmi Labor (Kossuth utca 1.) jegypénztára augusztus 23-ától hétköznapokon 13-17 óráig tart nyitva, míg hétvégén csak az ott tartott előadások kezdete előtt egy órával lehet színházjegyet vásárolni. 

Lakóotthonokat adtak át fogyatékossággal élőknek Putnokon

Megnyílt a Farmer Expó: 30 éve a gazdákért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek