Café
2021-06-09

40 éves az ADYÁK GÁLA!

Mint minden évben idén is tart évzáró gálát az Ady Endre Gimnázium, azonban most különleges alkalom lesz az iskola számára.

Szombaton tartja meg az Ady Endre Gimnázium évadzáró gáláját. Minden évben a drámás tagozatú diakákok egy hatalmas műsorral készülnek az év végére.

A 40. jubileumi ADYÁK Gálát a Kölcsey Központban tartják meg idén, ahol fellépnek egykori és volt diákok is egyaránt. A műsor előtt rengeteg készülnek, hiszen az utolsó héten szinte már csak próbálnak az iskolában. Minden drámás tanuló izgatottan várja a gálát, mert ilyenkor megmutatják az egész éves munkájukat, nem csak egyenélieg, hanem csapatban is egyaránt.

Azonban még előtte egy ,,rostán" kell átmenniük a produkcióknak. Ezek mellett pedig, a vizsgákra elkészített osztálytáncokat, darabokat, verseket és énekeket láthatja a közönség. Most azonban olyan híres színészeket és énekeseket is meghívtak, akik egykor az Ady Endre Gimnázium padjait koptatták. Ma már a tévében és színházban láthatjuk leginkább őket.

A Vastaps Finálé (ilyenek voltunk és ilyenek lettünk) évzáró gálaműsorában fellépnek énekesek, táncosok, színművészek, bábosok, színművészeti egyetemisták és művésztanárok is. Többek között Károlly-Molnár Péter, Dániellfy Gergő, Hevesi Fanni és Hevesi László, Csikos Sándor, Nagy Bogi és Vavra Bence is.

kép: Ady Endre Gimnázium facebook oldala

Hivatalos: 18 év alattiak is részt vehetnek a Campuson

Kalandos kocsikázás

Szabó Eszter

Szerző
Hasonló cikkek