Café
2021-05-30

Családjával tanult golfozni Győrfi Pál

A Nyugat-Balaton egyik legszebb részét fedezte fel a Győrfi család: a Zalai-dombság nyugodt szegletébe, Zalacsányba utaztak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője feleségével és gyermekeivel ismerkedett a golfozással, amiben kifejezetten ügyesnek bizonyult.

A sportolás mellett volt idejük felfedezni a Festetics-kastélyt, meglátogatni egy sajtkészítő műhelyt és kipróbálni a Zala Springs új wellness részlegét is.
„Éjszaka érkeztünk meg a szállásra, és akkor még fel sem fogtuk, milyen csodálatos helyre csöppentünk, hiszen nem láttunk semmit a tájból. Ám reggel, amikor felkeltünk, elállt a lélegzetünk! Zalacsány és környéke eddig még ismeretlen terep volt számunkra, de felülmúlta a várakozásainkat” – kezdte lelkesen az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Régóta vágytak már egy tökéletes wellnessélményre, ahol aktív pihenéssel tudják kiegészíteni a medencében és szaunában töltött lazítást. Erre a Balaton közvetlen közelében, Zalacsányban találták meg a számukra legmegfelelőbb helyszínt.
„Ez most nem a romantikázásról szólt, igazi nagycsaládos kirándulás volt. Egy különleges állatsimogatóba is ellátogattunk, amelynek egy rendkívül kedves, idős házaspár a tulajdonosa. Ádám, Alíz és Lilla teljesen odavoltak a jószágokért. Majd egy sajtkészítő műhelybe vezetett az utunk. Nagyon jó érzés volt távol lenni a város zajától, jó volt egy kicsit elfelejteni a gondokat, együtt lenni a családommal, és megtapasztalni a vidéki élet szépségeit” – mondta Győrfi Pál.

„Nagy sétákat tettünk a golfpályákon, és ki is próbáltuk ezt a sportot. A feleségem és a gyerekeim zsenik voltak benne, nagyon gyorsan elsajátították a golf lényegét. Azt mondták, hogy nekem is jó érzékem van hozzá” – mesélte Győrfi.

Szükségük volt a feltöltődésre
A családnak nincs otthon kutyája, így óriási élmény volt a gyerekek számára, amikor több barátságos ebbel, sőt egy csacsival és kacsákkal is találkoztak.
„Ez a pihenés felért számunkra egy terápiával. Rendkívül kedves embereket ismertünk meg, rengeteg programon vettünk részt, sokat aludtunk, és a wellnessrészlegben is minden kipróbáltunk. Keszthely is igazán különleges város, a Festetics-kastélyt privát túrával jártuk be. Lenyűgöző a pompa, amit ott láttunk! Egészen biztos, hogy visszatérünk a családdal erre a vidékre” – szögezte le Pál.

Fotók: Zala Springs

Sportolj Bármit: egészségre és a jótékonyságra ösztönöz az új kezdeményezés

Fel kell gyorsítani a Szputyik V európai uniós engedélyeztetését

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek