Café
2021-03-19

Rajzpályázat és Messzeringó a Vojtinával

Március 21-én ünnepeljük a Bábszínházi Világnapot. Természetesen e különleges nap alkalmával a Vojtina Bábszínház sem marad tétlen.

A Vojtina Bábszínháznak nagyon hiányoznak a mosolygós arcok, az őszinte kacajok, és nagyon kíváncsiak arra, hogy a kis lurkók mennyire vágynak vissza a Bábszínház falai közé. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer… címmel rajzpályázatot hirdetnek. 

Fejezzétek be Ti a történetet! Legújabb Varázsceruza rajzpályázatunkban arra kérünk titeket, hogy képzeljétek el, milyen mesét látnátok szívesen a Vojtina Bábszínházban? Hogyan képzelitek el a színpad látványvilágát? Hogyan néznének ki a szereplők, a bábok? Milyennek képzelitek el a jelmezeiket?

Rajzoljátok meg vagy fessétek le! Alkotásaitokat 2021. április 16-ig (péntek) küldjétek el. A további információkat pedig elolvashatjátok ide kattintva. 

Természetesen előadás nélkül sem maradhatnak a kedves érdeklődők a Bábszínházi Világnapon, a Messzeringó című kamarajáték online bemutatóját március 21-én (vasárnap) láthatják, ami csak ezen a napon lesz elérhető a Facebook-oldalukon és a Youtube-csatornán!

Messzeringó jegyfoglalás

https://www.facebook.com/vojtinababszinhazdebrecen

 

Fotó: Csatári-Nagy Krisztina

 

Árverésen értékesíti a NAV a használaton kívüli hivatali járműveit

Idén is a legjobbak között a Debreceni Egyetem

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek