Café
2021-03-08

Idén is megrendezésre kerül a Fülesbagoly Tehetségkutató

Debrecenben, Budapesten és Martonvásáron rendezik meg a könnyűzenei versenyt.

A debreceni Nagyerdei Víztorony kerthelyiségében lesz az első megmérettettés május 9-én. Ezután július 11-én Budapesten, végül pedig szeptember 11-én a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban Martonvásáron fejeződik be a Fülesbagoly Tehetségkutató könnyűzenei verseny.

Összesen 73 nyereményt adnak át a szervezők. Többek között fesztivál fellépéseket, fotózást, tévés szereplést, sajtókampányt és rádiós játszást is nyerhetnek a versenyzők. Azonban nem feledkeznek meg a vírushelyzetről sem, hiszen a nyeremények között olyan díjak is szerepelnek, amelyek a koncertmentes időszakban is hasznosnak lehetnek. Mint például egy három számos kislemez elkészítése vagy éppen egy videóforgatás is.

Az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében pedig, résztvehet a három győztes, ahol a fődíj 3 millió forint. Ezen kívül, kiválasztják a legjobb dalszövegírót, a legjobb férfi és női énekest és a legjobb zenészt is.

A tehetségkutatón a februárban elhunyt AWS-énekesre emlékezve a legjobb frontembernek adják át a Siklósi Örs Díjat mind három döntőben.

Válogatott mérkőzések sora a Nagyerdei stadionban.

Debrecenben nem emelkedett a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

Szabó Eszter

Szerző
Hasonló cikkek