Blog
2021-05-15

Döntés

Lássuk a hízás okait: a változás korában léptem. Azt gondolom, elégedett lehetek.

-Meghoztam a döntést.

-Na, akkor mi van? Semmi.

-Megtettem az első lépést.

-Na, innentől érdekes. 

Story: Lejárt a jogsim, kellett orvosi vizsgálat. Elmentem. Azt mondja, mérjünk egy testsúlyt. Micsoda, hogy mérlegre tegyem magam? (Jelzem itthon eldugtam, mert az elmúlt egy év minden próbálkozása néhány nap után kudarcot vallott. Szóval, látni sem bírtam a mérleg számait...) Felálltam a rendelőben a mérlegre...kérdezi, mennyi....válaszom, hogy hívjon mentőt, mert ezt nem élem túl.  Kövér nem vagyok, de cipelek fölöslegesen +10-et, de ideálisan a -20 a legjobb döntés.

Lássuk a hízás okait: a változás korában léptem. Azt gondolom, elégedett lehetek. Már egy fél évszázada szolgál a testem, fantasztikus teljesítmény!  Hát vannak olyan ötleteim, a testem pedig visz, hogy megvalósuljanak. Köszönöm szépen ennek a korpusznak, hogy fáradhatatlan társa a lelkemnek, a szellememnek. Viszont, túlterheltem az elmúlt cc.3 évben.

Építkezések, vállalkozások menedzselése, kiköltözések, beköltözések, elköltözések, hagyatékok rendezése, gyerekek ügyei, házitanítósdi, kevesebb napi mozgás, több ülés, és enni azt, amit elsőre meglátok, mert az akku lemerült....

Tehát, ha gyarapodnátok hasi tájékon, itt a recept vigyétek...

De! Én most megajándékozom hű testemet. Kitartó leszek, ezzel fejezve ki hálámat, a több évtizedes szolgálatáért. Szerencsére, találkoztam egy kedvező programmal. Amiben a napi ételek, adagra bontva a rendelkezésemre állnak. 5-10 perces elkészítési idővel. Mivel a feladataim nem csökkennek, sőt...ezért fontos, hogy ne jelentsen még plusz odafigyelést a történet. Ha nem érdekel, görgess tovább, de időnként beszámolok a tapasztalataimról. Ki tudja, lehet segít valakinek, aki szintén hasonló helyzetben van?!

A kertben már vannak finomságok, a derekamon meg hurkák...fúj, de nem szeretem ezt a képet.

Pintér Betti

Átlagosan kettesre osztályozták önbizalmukat a magyar nők

Lendületet adhat a kereskedelemnek a pünkösd

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek