Blog
2021-04-10

Napi 1 perc

Amit érzek, úgy mondom. Megöregedtünk, no nem a magam bájait értem ezen. Úgy amblokk, cuzámmen, tugedör, az emberiség, de a vén csaj Európa mindenképp, mi magyarok pedig szemmel láthatóan. Pedig "csak" egy év telt el, de ér vagy tízet.

Nem kell nagyon részleteznem, slágvortokban: otthon iskola, otthon iroda, jövedelem kiesés/megszűnés, munkahely elvesztése, tervezhetetlenség, igazság-hazugság hinta, elmaradt ünnepek, nem létező esküvők, maszk takarta mosolyok, hiányzó kézfogások, ölelések, örömteli találkozások, fáradt tekintetek, vélemények és kontrák....élni, de minek...

Élni, mert ez van a lélekbe kódolva, élni mert a tiszta belélegzett levegőnél nincs jobb, élni, szeretni, álmodozni, vágyakozni, tervezni és megvalósítani, alkotni, embernek lenni.

Óvatos észrevétel részemről: Az elmúlt hónapokban a nemzeti tiszti főorvos asszony, hányszor mondta be, hogy milyen vitaminokat, milyen immunerősítőket szedjen a nép?

Arról tudunk, hogy hány embert veszítettünk naponta, de tudunk- e arról mennyit nyerhetünk. Minden nap, többször kell mondani D vitamin extra adagban, C vitamin triplán, gyógynövények tablettában, teában....

Hányszor hallottuk ezt? Ne is mondjátok, egyszer se...

MC tisztességes, a légynek sem ártó ember, ezt gondolom. De nincs is benne spiritusz, olyan kedves, megfelelni vágyó, munkáját tudásának megfelelően ellátó szakember. Viszont, ez nem elég ebben a küzdelemben.

PB egy vidéki asszony, tele életkedvvel, most megmutatja, hogy egy 51 éves aktív, dolgozó, családanya mit tesz minden nap az életért, a gyerekeiért, a családjáért. Napi 1 perc.

D, C, Omega, kalcium, zink, magnézium, valami a porcokra, multivitamin.

Napi 1 perc. Egye fene az őszhajszálakat, élni akarok, élni minden értelemben!

Ölelés.

Pintér Betti

 

1144 milliárd forint az államháztartás első negyedévi hiánya

Borsi Flóra

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek