Belföld
2021-11-13

Koronavírus miatt kórházba került Kóbor János

Az Omega legendás frontembere, Kóbor János, és az egykori ökölvívó mulatós sztár, Bunyós Pityu is kórházi kezelésre szorul koronavírus miatt -írja az origo.hu.

A 78 éves Kóbor Jánosnak kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. A zenész egyik barátja a Blikknek azt mondta, hogy bár az énekes nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak.

Azt nem tudni, hogy mit találtak az orvosok

.KÓBOR KORÁBBAN TÖBBSZÖR IS HANGOT ADOTT ANNAK, HOGY NEM OLTATJA BE MAGÁT KORONAVÍRUS ELLENI VAKCINÁVAL SEM.

– Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom – nyilatkozta tavaly a lapnak Kóbor. Azt nem tudni, hogy azóta meggondolta-e magát és felvette-e az oltást.

Bunyós Pityu is kórházban

A mulatós sztár Bunyós Pityu legalább egy hete szenved már a covidtól, szintén kórházban kezelik. A Blikknek telefonon nyilatkozott: – Beteg vagyok, nagyon nem érzem most jól magam. Kórházban ápolnak, remélem, jövő héten egy kicsit bővebben is beszámolhatok az állapotomról – mondta alig érthetően a telefonba Bunyós Pityu.

Az egykori sportoló nehéz időszakon van túl, mert nemrég vesztette el édesanyját, aki a világszerte terjedő betegség áldozata lett.

Nem becsülhetjük le a kiesés elől menekülő ellenfelet

apamondta.hu

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek