Belföld
2021-09-26

Mintegy 35 ezren ünnepeltek a lottótársaság ingyenes szuperkoncertjén

Egyedi show- és színpadelemekkel is emlékezetessé tett fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb hazai egész estés koncertjét szombat este a Puskás Aréna Szoborparkban, ahol mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.

 A nemzeti lottótársaság kiemelte: a termékeiből helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlotta fel.
   

 Az egy év kihagyás után ismét megrendezett ingyenes szuperkoncerten ezúttal is a hazai szórakoztatóipar nagyágyúi vonultak fel.
 

   Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A dj-producer idei utolsó fellépéséhez Burai Krisztián is csatlakozott, aki a "Háborgó mélység 2" mellett egy dalpremierrel örvendeztette meg a közönséget.
  

  Majd a Bagossy Brothers Company csapott a húrok közé, a rajongók a bandát is túlénekelve buliztak a zenekar legismertebb slágereire, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna.
 

   A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis exkluzív show-ja volt.

A rapper páros fellépését lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették. A közös éneklés itt sem maradt el: a "Belehalok" című  ikonikus sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.
 

   Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorlátozott és az Országos Mentőszolgálat közel ezer munkatársa számára kialakított lelátó is megtelt.  A legszerencsésebbek a színfalak mögött találkozhattak is kedvenceikkel.
    Az év legnagyobb ingyenes koncertje több különleges elemet is tartalmazott: a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, öt óriáskivetítő, 800 fényvető tette teljessé a koncertélményt.
  

  A helyszíni rajongók mellett a Szerencsejáték Zrt. videómegosztó csatornáján további 44 ezren követték figyelemmel a koncerteket.
 

Átmenetileg enyhíti a külföldi kamionsofőrök vízumszabályait a brit kormány

Maga kotyvasztotta a speed-et a drogkereskedő

MTI

Szerző
Hasonló cikkek