Belföld
2021-07-18

Bál volt Fülöpön.

A országban elsőként reaktiválták a hagyományos báli összejövetelt. 

A régi idők "falusi" báljainak hangulatát varázsolták vissza szombaton este Fülöpön. A hetvenes-nyolcvanas években a  környéken rendszeresen játszó D.Vitamin zenekar jóvoltából fergetes buli kerekedett a település közösségi házában. Az ötletgazda Szabóné Ádám Éva volt, aki tiniként rendszeres vendége volt a táncos esteknek. 

A bálok a disco korszak után elmaradaztak, majd végleg megszüntek. Most, talán az országban elsőként reaktiválták a hagyományos báli összejövetelt. 

A rendezvény fővédnöke Tasó László országgyulési képviselő, a védnök Tasi Sándor a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alalnöke volt, aki a megnyitó után zárásig aktiv résztvevője volt a renezvénynek. Protokoll teendői után ugyancsak a táncperketten láthattuk Hutóczki Péter polgármestert is. 

A szervezők a sikeren felbuzdulva nem tettek le arról, hogy a jövőben ismét bált szervezzenek a helyiknek és a környéken élőknek.

A fotón Tasi Sándor a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke, Lakatos Sándor-Cimpa- a D. Vitamin vezetője és Hutóczki Péter polgármester.  

Igazi kapitány!

Külpiaci növekedési támogatási program indul

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek