Belföld
2021-05-29

Koncerttel és antológiával emlékezik Trianon évfordulójára az MMA

Hangversennyel és irodalmi antológiával emlékezik a trianoni szerződés ratifikálásának 100. évfordulójára június 4-én a Magyar Művészeti Akadémia (MMA).

Az emlékhangversenynek az MMA székháza, a Pesti Vigadó díszterme ad ott június 4-én 19.30 órakor - közölte az MTI-vel a Magyar Művészeti Akadémia.
  

  A programban szerepel a Szent Mihály Szekere Vándorszínház produkciója (Valter Ferenc operaénekes és Kassai István zongoraművész), Reményik Sándor és Babits Mihály versei Lukács Sándor színművész tolmácsolásában lesznek hallhatók, Ábrányi Emil, Hubay Jenő és Dohnányi Ernő zeneműveit pedig Kassai István, Flach Antal, Koczka Tamás, Sándor János, Mezey Martina, Hankó Matild és Bereczki Ákos adják elő.
   

 Ezen a napon a Magyar Művészeti Akadémia Andrássy úti irodaházában tartják meg az MMA irodalmi tagozatának Mégis élünk című Trianon antológiája bemutatóját.
 

   Az MMA által támogatott rendezvényként, szintén június 4-én kerül sor a Trianoni Szemle folyóirat 2021. évi, Trianoni kiskáté, illetve 101 kérdés, 101 válasz a békediktátumról című különszámainak bemutatójára a Pesti Vigadóban.

Vereséggel kezdődött a futsal bronzcsata

Rekordot döntött az online kiskereskedelem

MTI

Szerző
Hasonló cikkek