Belföld
2021-04-22

Igy ismerkedett meg Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

A hot! magazin mai számából kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nem titkolózik tovább, valóban egy párt alkotnak.

Figyelemre méltó eljegyzési gyűrűje buktatta le Várkonyi Andreát, aki pár héttel ezelőtt egy reggeli műsorban tűnt fel mint meghívott vendég. Várkonyi Andrea magánélete mindig nyitott könyvnek tűnhetett az olvasók számára, pedig a műsorvezető sosem törekedett arra, hogy a középpontba kerüljön. Az utóbbi időszakban sem nyilatkozott, mégis minden napra jutott egy címlapsztori.

Az elmúlt hetekben különféle hírek láttak napvilágot vele kapcsolatban, és nem csak az ominózus eljegyzési gyűrű okán. A hot! magazinnak is több olvasóriporter jelezte, hogy látták itt-ott a szerelmespárt. Andi legutóbb Balatonfüreden sétált kettesben, kéz a kézben a kedvesével, Mészáros Lőrinccel. A hot! olvasója szerint nem keltettek feltűnést; bár próbálták elkerülni a tömeget, egyáltalán nem úgy tűnt, mintha titkolni akarnák a kapcsolatukat.

Andrea és az elvált üzletember nem bujkálnak, hiszen két teljesen független, hasonló korú emberről van szó, akiknek nincs semmi titkolnivalójuk. Úgy tűnik, egyszerűen nem érezték jelentőségét a bulvármédia bevonásának.

– A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról – mesélte a hot!-nak Andi egyik, neve elhallgatását kérő kollégája. – Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.

Az első lépést az üzletember tette meg Andi felé, akivel, mondhatni, a legjobbkor találkoztak. Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt közöttük az összhang.

– Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett.

Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást.

Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak – folytatta a bennfentes a csütörtöki hot! magazinban.

A hot! magazin természetesen megkereste Várkonyi Andit, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki most is őszintén, de szűkszavúan válaszolt:

A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az.

Gera marad az U21-es válogatott szövetségi edzője

Így nyitnak majd a teraszok Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek